Πολιτισμός » Συναντήσεις αφήγησης, ανάγνωσης και μουσικής
30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συναντήσεις αφήγησης, ανάγνωσης και μουσικής

Συναντήσεις αφήγησης, ανάγνωσης και μουσικής

Το ΠΟ.Κ.Ε.Λ., σε συνδιοργάνωση με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας για τα 30 χρόνια του, ξεκινά από  Σεπτέμβρη του 2017 και κάθε 2 μήνες, απογευματινές  δημιουργικές συναντήσεις αφηγήσεων & μουσικής, με τίτλο: «Η Λάρισα γεμίζει  Ιστορήματα & Παραμύθια» κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς & μουσικούς να μοιραστούν με το κοινό της πόλης, τις αγαπημένες τους ιστορίες.

Η 1η συνάντηση Αφήγησης Εκπαιδευτικών & Μουσικών Λάρισας την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017.  Όσοι αγαπούν τη ζωή με τα θάματα, τα αληθινά, τα ψέματα και τις απίστευτες αλήθειες της, ας έρθουν στις ανοιχτές δράσεις των Συναντήσεων Αφήγησης Εκπαιδευτικών & Μουσικών. (Διάρκεια συμμετοχής: 10 λεπτά).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και μουσικοί, που θέλουν να συμμετέχουν, έχει ή δεν έχει δημοσιευτεί ή δουλειά τους, καλούνται να στείλουν το e-mail τους από τώρα στο:  festivalpokel.@gmail.com & να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια των συναντήσεων κα  Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου στο τηλέφωνο:  6972271968, ώρες  14:00 -14:30  & 18:00-18:30

Η αφήγηση και η μουσική είναι για όλους, επικοινωνία, θέλουν μεράκι και πάνω απ’ όλα, φαντασία!!!

Διαβάστε επίσης: