Λάρισα » Καταγγέλλει τον δήμαρχο για τις απλήρωτες εργαζόμενες
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Καταγγέλλει τον δήμαρχο για τις απλήρωτες εργαζόμενες

Καταγγέλλει τον δήμαρχο για τις απλήρωτες εργαζόμενες

Τον δήμαρχο Λαρισαίων καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για τις απλήρωτες εργαζόμενες:

«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας, της οποίας προεδρεύει ο δήμαρχος Λαρισαίων, γιατί εξακολουθεί να έχει απλήρωτες τις εργαζόμενες για 8 μήνες συνολικά.

Το πρόβλημα, ξεκινά από παλιότερα, αλλά η κατάσταση επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενες να έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης, άλλες να χρωστούν στην εφορία, στη ΔΕΗ και αλλού, με όσους κινδύνους εγκυμονεί αυτό για τα σπίτια τους ή την παροχή ηλεκτρικού.

Οι συνεχείς υποσχέσεις της διοίκησης, αποδεικνύονται χωρίς αντίκρυσμα και οι εργαζόμενες δεν είναι διατεθειμένες πλέον να υπομένουν την απληρωσιά και την κοροϊδία.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, σε συνεννόηση με τις εργαζόμενες και το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών και Ιδρυμάτων Λάρισας, ξεκινά μια σειρά πρωτοβουλίες για να διεκδικήσει την πληρωμή των παλιών δεδουλευμένων και να πληρώνονται κάθε μήνα όλες οι εργαζόμενες.

Το ΕΚΝΛ, κατέθεσε αίτημα για την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης στην επιθεώρηση εργασίας και έγγραφο με το οποίο ζητά να συζητηθεί το πρόβλημα στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαρισαίων, με την διαδικασία της προ ημερήσιας διάταξης.

Ανάλογα από τα αποτελέσματα αυτών των δυο διαδικασιών, θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις από την πλευρά των εργαζομένων, του ΕΚΝΛ και του Σωματείου».

Διαβάστε επίσης: