Λάρισα » Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια ΜΕΘ τη Δευτέρα στο Γ.Ν.Λ.

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια ΜΕΘ τη Δευτέρα στο Γ.Ν.Λ.

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια ΜΕΘ τη Δευτέρα στο Γ.Ν.Λ.

Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η αναγνωρισμένη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Μέσα σε μια εικοσαετία ανηφορικού δρόμου και συνεχούς εξέλιξης σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό τομέα της ιατρικής επιστήμης , η Μονάδα ενισχύθηκε καθοριστικά φέτος με την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας .

Η καθοριστική αυτή καμπή για την εντατική νοσηλεία και την εξειδικευμένη φροντίδα συμπίπτει με σωρεία σημαντικών εργαστηριακών και κλινικών μελετών των στελεχών της Μονάδας με διεθνή απήχηση και καταγραφή. Όπως και με τον εντυπωσιακά αυξανόμενο αριθμό επιτυχημένων θρομβολύσεων για την αντιμετώπιση εγκεφαλικών-ισχαιμικών επεισοδίων , αριθμός που αναδεικνύει για τη ΜΕΘ πανελλήνια πρωτιά στο σχετικό τομέα.

Σε όλα αυτά θα αναφερθεί με στοιχεία και προτάσεις ο διευθυντής της ΜΕΘ –ΜΑΦ και της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ δρ. Απόστολος Κομνός σε ειδική επετειακή εκδήλωση που διοργανώνεται για το σκοπό αυτό στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ.

Διαβάστε επίσης: