Ζωή » 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για σένα πριν το γάμο

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για σένα πριν το γάμο

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για σένα πριν το γάμο

Η ώρα η καλή πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το γάμο σου κορυφώνονται. Πέρα από όλα όσα έχεις ετοιμάσει για το μυστήριο και τους καλεσμένους σου, είναι εξίσου σημαντικό να προσέξεις και τον εαυτό σου. Ως νύφη θέλεις να λάμπεις, μιας και η βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε σένα και τον γαμπρό, και τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω σου.

Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της υπερσύγχρονης κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, μας προτείνει τις καλύτερες θεραπείες που σου ταιριάζουν για να είσαι στα καλύτερά σου τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σου:

Total Plasma Lift

Η κορυφαία θεραπεία για ανάπλαση και αντιγήρανση, η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, το λεγόμενο “vampire lift” συνδυασμένη με τη δύναμη του Fractional laser προσφέρει ένα πρόσωπο σφριγηλό, αναζωογονοποιημένο με ορατά νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Διαδικασία: Αρχικά, οι ακτίνες του laser σαρώνουν την επιδερμίδα και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Στη συνέχεια, ακολουθεί η έγχυση του πλάσματος του αίματος (το οποίο διαχωρίζεται από το υπόλοιπο αίμα με φυγοκέντρηση) μέσω ειδικής microneedling συσκευής, χρησιμοποιώντας έτσι ανώδυνα τους αναπλαστικούς παράγοντες που προέρχονται από τον ίδιο τον «ασθενή». Η διαδικασία διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να γίνει: Καλό θα είναι να γίνει λίγες μέρες νωρίτερα γιατί τις πρώτες 3 ημέρες το πρόσωπο εμφανίζει μια ερυθρότητα, η οποία βέβαια καλύπτεται με μέικ απ, οπότε μια εβδομάδα πριν είναι η κατάλληλη περίοδος για την εφαρμογή της.

Laser Αποτρίχωση με αλεξανδρίτη

Η μόνιμη απαλλαγή από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη χρήση του κατάλληλου laser. Το αποτελεσματικότερο laser είναι ο αλεξανδρίτης. Είτε το πρόβλημα σου είναι στο πρόσωπο, είτε στο σώμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να απαλλαγείς από την τριχοφυΐα  για να δείχνεις τέλεια. Φαντάζεσαι ένα τέλειο νυφικό μακιγιάζ με τριχοφυΐα στο άνω χείλος;  Ή ένα πανέμορφο νυφικό με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε χέρια και μασχάλη; Σίγουρα όχι… Το σημαντικότερο προτέρημα της laser αποτρίχωσης είναι ότι δεν προκαλείται ερεθισμός και θυλακίτιδα, ενώ το δέρμα μένει λείο και λαμπερό χωρίς να φαίνονται οι πόροι της τρίχας.

Διαδικασία: Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Πριν τη συνεδρία οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 χιλιοστά. Κατά τη διάρκεια, το laser σαρώνει την περιοχή που σε ενδιαφέρει και  χάρη στα δύο συστήματα ψύξης που διαθέτουν τα μηχανήματα της Cosmetic Derma Medicine, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης καθίσταται εντελώς ανώδυνη. Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή που  θα αποτριχωθεί.

Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να γίνει: Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 2 μήνες και συνήθως απαιτούνται περίπου 5-6 συνεδρίες. Μην αγχώνεσαι όμως… Ακόμα και αν δεν έχεις προλάβει να ξεκινήσεις από νωρίς, μπορείς να κάνεις την αποτρίχωση σου 15 ημέρες περίπου πριν το γάμο και θα έχεις απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για το διάστημα μέχρι το γάμο.

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser

Το laser έχει αρχίσει να αντικαθιστά το νυστέρι καθιστώντας κάποιες θεραπείες ανώδυνες και αναίμακτες. Αν αντιμετωπίζεις τοπικό πάχος και διαγράφεται η κοιλίτσα από το νυφικό, ή τα νιώθεις ότι δεν μπορείς να αφήσεις τα χέρια σου γυμνά λόγω του συσσωρευμένου λίπους, τότε η λύση είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση SmartLipo.

Διαδικασία: Ο γιατρός πραγματοποιεί τοπική αναισθησία στο σημείο στο οποίο θα γίνει λιπόλυση και λιποαναρρόφηση. Στη συνέχεια, από μια οπή 1 χιλιοστού εισάγει την κεφαλή του laser, η θερμική ενέργεια του οποίου «λιώνει» τα λιποκύτταρα, τα οποία έπειτα αναρροφούνται με ειδική κάνουλα. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 1-2 ώρες ανάλογα με το σημείο στο οποίο θα εφαρμοσθεί. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ η επιστροφή στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας γίνεται την ίδια κιόλας ημέρα.

Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να γίνει: Το ιδανικότερο είναι να γίνει 3 μήνες πριν το γάμο ώστε να έχει ολοκληρωθεί 100% το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά ορατά είναι τα αποτελέσματα από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η συνεδρία. Να θυμάσαι ότι για 20 ημέρες περίπου θα πρέπει να φοράς έναν ειδικό κορσέ.

 

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Διαβάστε επίσης: