Αυτοκίνητο » «Συνεχίζουμε!!!»
ΑRΜΑ RALLY TEAM (ΑRT)

«Συνεχίζουμε!!!»

«Συνεχίζουμε!!!»

Διατηρώντας την παράδοση , η ΑRΜΑ RALLY TEAM (ΑRT), η αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, εμπόρου αυτοκινήτων και εξειδικευμένου επισκευαστή NISSAN με έδρα τη Λάρισα, ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά κόβοντας την βασιλόπιτα του 2017. Τυχερός της χρονιάς ο Δημήτρης Πετρόπουλος , μέλος της ομάδας από την Αθήνα.

Και στην συνέχεια βέβαια έπρεπε να ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση. Έτσι ήρθε και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς , για να ξεμουδιάσουμε αλλά και να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο εθνικό μας αγώνα , το Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο αγώνας αυτός ήταν το Εαρινό ράλλυ sprint, που διοργάνωσε η Startline, σε μία από τις «εκδόσεις» της Ακροπολικής ειδικής διαδρομής της Κινέτας, στις 18 & 19 Μαρτίου 2017.Ο αγώνας είχε έδρα το Λουτράκι και είχε δύο σκέλη των 19,2 χλμ. Αποτελούσε τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου χωμάτινων ράλλυ 2017. Συγκέντρωσε 28 συμμετοχές και ξεκίνησαν τελικά 25 πληρώματα από τα οποία τερμάτισαν  τα 18.

ARMA-1

Η ART προετοίμασε το αυτοκίνητο της ομάδας, το γνωστό NISSAN MICRA K11 1.3, στην κατηγορία ΕΑ5 – C6 (μέχρι 1400 cc ) με τον τρόπο που εκείνη ξέρει πολύ καλά και το πλήρωμα  Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος και Νώντας «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλος προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πρώτο όμως σκέλος του αγώνα, είχε μία άτυχη στιγμή, όταν σε κάποιο σημείο της ειδικής, όπου ο δρόμος είχε σημαντική ζημιά από νεροφαγώματα, το αυτοκίνητο άνοιξε λίγο την πορεία του και «κάθισε» με την κοιλιά του σε μαλακό αμμοχάλικο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Ευτυχώς όμως στην περιοχή υπήρχαν θεατές που έτρεξαν και βοήθησαν να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο και να συνεχίσει την πορεία του προς τον τερματισμό, χάνοντας βέβαια πολύ πολύτιμο χρόνο. Έτσι χάθηκε η δυνατότητα διεκδίκησης μιάς από τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας και στο δεύτερο πέρασμα η ομάδα «δεν τα έδωσε όλα» αλλά αξιοποίησε τη διαδρομή για ρυθμίσεις και προπόνηση.

ARMA-3

Ο ιδιοκτήτης και manager της ARΜΑ RALLY TEAM (ART) Νίκος «ΑRMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε: « Έτσι είναι οι αγώνες και αυτή είναι και η ομορφιά τους. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου συμβεί το ξαφνικό. Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία για μας για το ράλλυ Ακρόπολις που θέλουμε να συμμετάσχουμε. Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω θερμά το Μάριο Τσαούσογλου, το Νίκο Χρυσάφη και τις παρέες τους που έτρεξαν αμέσως στο σημείο που «βγήκαμε» για να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στους αγώνες ράλλυ είναι καταπληκτικές και μοναδικές. Να ευχαριστήσω και τους μηχανικούς της ομάδας μας για την άψογη υποστήριξη που μας προσέφεραν.  Τέλος να  ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που για μία ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκαν, το Ι-ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ, την εταιρία συμβούλων BSS, την POUREGAS GRAPHICS, καθώς και τον συμπαραστάτη μας, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΛΚΑ. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο site της Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ)  www.omae-epa.gr και στο site www.startline.gr

Διαβάστε επίσης: