Αρχική » Πολιτισμός » Eγκαινιάστηκε η έκθεση six and a half degrees of separation
ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Eγκαινιάστηκε η έκθεση six and a half degrees of separation

Eγκαινιάστηκε η έκθεση six and a half degrees of separation

H CASK εγκαινίασε την έκθεσης six and a half degrees of separation (έξι και μισός βαθμοί διαχωρισμού) του DEPZ (Ντόρα Οικονόμου, Πέγκυ Ζάλη).

galeri (1)

Η έκθεση six and a half degrees of separation αποτελεί την πρώτη παρουσίαση του DEPZ εκτός Αθηνών. Το DEPZ είναι μια συνεργασία της καλλιτέχνιδος Ντόρας Οικονόμου και της αρχιτέκτονος Πέγκυς Ζάλη.

galeri (2)

Η συνεργασία αποτελεί μία ένωση δυνάμεων για τη δημιουργία ενός brand που δεσμεύεται να προτείνει σκεπτόμενα μοτίβα για υφάσματα. Οι πρώτες δημιουργίες του DEPZ έχουν τυπωθεί ψηφιακά με τη μέθοδο Sound Τransfer 3000 πάνω σε ύφασμα polyester microfiber διάστασης 120 Χ 80 εκ. και είναι υπογεγραμμένες και αριθμημένες – δώδεκα διαφορετικά σχέδια σε δέκα limited edition prints το κάθε ένα.

galeri (3)

Για την έκθεση στην CASK οι Ντόρα Οικονόμου και Πέγκυ Ζάλη μαζί με τα δώδεκα διαφορετικά τυπωμένα υφάσματα (που αποτελούν μια ολοκληρωμένη συλλογή δώδεκα αριθμημένων και υπογεγραμμένων φουλαριών) παρουσιάζουν γλυπτικές συνθέσεις που θα βρίσκονται σε διάλογο με τα μοτίβα των υφασμάτων.

galeri (5)

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων τα δώδεκα σχέδια παρουσιάστηκαν επίσης με μία performance που θα έχει σχεδιαστεί από τις Ντόρα Οικονόμου και Πέγκυ Ζάλη και θα πραγματοποιηθεί μία και μοναδική φορά στο χώρο της γκαλερί.

galeri (8)

H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Απριλίου 2017

Χορηγός επικοινωνίας: larissanet

 

Επιστροφή επάνω