Υγεία » Το απόλυτο πρόσωπο: Απόκτησέ το!

Το απόλυτο πρόσωπο: Απόκτησέ το!

Το απόλυτο πρόσωπο: Απόκτησέ το!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσύ θέλεις να λάμπεις, μιας και πρόκειται για μια εποχή που η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, οι έξοδοι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου και να κερδίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Αν νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει χαλαρώσει και το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο με ορατά τα σημάδια του χρόνου, τότε η καλύτερη θεραπεία από όσες κυκλοφορούν με τα θεαματικότερα αποτελέσματα σε μια μόλις ημέρα, είναι η θεραπεία Total Plasma Lift.

Στην υπερσύγχρονη κλινική Cosmetic Derma Medicine μπορείς να δοκιμάσεις τη συνδυαστική αυτή θεραπεία και να επιτύχεις εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος. Η δερματολόγος- αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, εξηγεί τη διαδικασία.

«Ουσιαστικά, η θεραπεία Total Plasma Lift είναι ο συνδυασμός δυο εξαιρετικών θεραπειών ανάπλασης και αντιγήρανσης, της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP και του CO2 Fractional Laser. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και μη επεμβατική διαδικασία με αποδεδειγμένα αποτελέσματα που αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση».

ΠΡΟΣΩΠΑ

Εφαρμογή:

Η θεραπεία Total Plasma Lift ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων (PRP), κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία και συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου ενεργοποιούνται τα αιμοπετάλια του αίματος  και αξιοποιούνται έτσι οι αυξητικοί παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εφαρμογή γίνεται είτε ενέσιμα, είτε με microneedling συσκευή.

Διάρκεια:

Συνολικά η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά ενώ μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας, αφού η ήπια ερυθρότητα που μπορεί να παρουσιάσετε καλύπτεται εύκολα με ένα make up.

Ιδανικό για:

Το καινοτόμο πρωτόκολλο ανάπλασης και αντιγήρανσης Total Plasma Lift είναι ιδανικό για λεπτές ρυτίδες, σύσφιξη οβάλ, ουλές ακμής, δυσχρωμίες ή κηλίδες, διεσταλμένους πόρους αλλά και ραγάδες σώματος.

Για το τέλειο αποτέλεσμα, προτείνεται μια σειρά συνεδριών (4-6 περίπου) ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη μόλις συνεδρία.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Διαβάστε επίσης: