Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Στη Λάρισα το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στη Λάρισα το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας

Στη Λάρισα το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του πανευρωπαϊκού μηχανοκίνητου αθλητισμού, το «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας» (πρώην Ακρόπολις) θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Τον αγώνα, που είναι  ενταγμένος και στο Πανευρωπαϊκό Έπαθλο Ιστορικών Regularity Rallies», φέρνει στην πόλη ο Δήμος Λαρισαίων, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών επαφών και διαβουλεύσεων με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ), η οποία με υπουργική απόφαση έχει έχει τεθεί επισήμως επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα για το αυτοκίνητο και το κάρτ.

Η πόλη της Λάρισας θα αποτελέσει το Κέντρο Αγώνα, σημείο αφετηρίας και τερματισμού,  ενώ το Service Park των αυτοκινήτων, θα βρίσκεται στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιδιαίτερα μεγάλη διοργάνωση, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλος αριθμό φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, τις ημέρες διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, θα πραγματοποιηθούν αγώνες μικρότερων κατηγοριών της ΟΜΑΕ, σε άλλους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Το θέμα υπογραφής σχετικού συμφώνου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και ΟΜΑΕ θα απασχολήσει το Δημοτικο Συμβούλιο στην αυριανή του συνεδρίαση.

Διαβάστε επίσης: