Οικονομία » ΠΥΡΟ SOS-ΜΠΑΡΜΠΑΣ: «Αξία στην ασφάλεια, επένδυση στην ποιότητα»

ΠΥΡΟ SOS-ΜΠΑΡΜΠΑΣ: «Αξία στην ασφάλεια, επένδυση στην ποιότητα»

ΠΥΡΟ SOS-ΜΠΑΡΜΠΑΣ: «Αξία στην ασφάλεια, επένδυση στην ποιότητα»

30 χρόνια ποιότητας, ειλικρίνειας και εμπειρίας συμπληρώνει η εταιρία πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης, μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων,  ειδών parking και οδικής σήμανσης ΠΥΡΟ SOS-ΜΠΑΡΜΠΑΣ, που βρίσκεται στη Λάρισα και εξυπηρετεί πανελλαδικά τους πελάτες της, με ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, ειλικρίνεια, αλλά και εμπειρία.

Barbas (10)

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 με έδρα τη Λάρισα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της Πυρόσβεσης, της Πυρανίχνευσης και των Μέσων Ατομικής Προστασίας, με δραστηριότητα στην Θεσσαλία, Πιερία και δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Στην ΠΥΡΟ SOS δίνεται  ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων  και των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως επίσης και στην τήρηση των προδιαγραφών που η ελληνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει.

Barbas (14)

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας  σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις,  αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλα τα προϊόντα της  είναι πιστοποιημένα από ελληνικούς και ξένους οίκους, έχοντας την σήμανση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).

Με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και στην περιουσία των πελατών της προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις αντιμετώπισης του κινδύνου της πυρκαγιάς από την αρχική μελέτη μέχρι την  εγκατάσταση και την παράδοση του έργου στον πελάτη με συνέπεια, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές.

Barbas (8)

Είναι  δίπλα  στον πελάτη της  πριν και μετά την πώληση.

Η πολιτική που εφάρμοζε και εφαρμόζει η εταιρεία  βασιζόμενη στο τρίπτυχο: ποιότητα, ειλικρίνεια, εμπειρία,  συνέβαλλαν στη γρήγορη καθιέρωση και ανάδειξη της ΠΥΡΟ SOS σε κυρίαρχη θέση στον χώρο της πυρασφάλειας και μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων.

Είναι αναγνωρισμένη κατά ΚΥΑ 618/43/05 και πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 εταιρεία με έδρα την Λάρισα και υποκατάστημα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Barbas (6) Barbas (5) Barbas (4) Barbas (3) Barbas (2) Barbas (1)

Η ΠΥΡΟ SOS-ΜΠΑΡΜΠΑΣ, δραστηριοποιείται:

 • στην πώληση παντός τύπου πυροσβεστικού υλικού(φορητών πυροσβεστήρων, πυροσβεστικών φωλεών, πυράντοχων θυρών πυροσβεστικών συγκροτημάτων, μόνιμων συστημάτων κατάσβεσης-CO2, FM200, F CLASS, AEROSOL), κτλ.
 • στη συντήρηση-αναγόμωση-υδραυλική δοκιμή των πυροσβεστήρων
 • στην πώληση κάθε είδους προϊόντος πυρανίχνευσης και φωτιστικών ασφαλείας
 • στις μελέτες πυροπροστασίας και εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης.
 • Στα μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων, ειδών parking και οδικής σήμανσης.

Η ευελιξία της, της δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετεί στην προμήθεια όλο τον Ελλαδικό χώρο, και στην παροχή υπηρεσιών τους νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Πιερίας, Φθιώτιδας, Θεσσαλονίκης με δικό της υπαλληλικό τεχνικό προσωπικό.

Η ΠΥΡΟ SOS, κατά την διαδικασία συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων

 • χρησιμοποιεί συμπαγή πλαστικά- μη εύκαμπτα δαχτυλίδια περιμετρικά του κλείστρου του πυρ/ρα όπως αυστηρά ορίζει η νομοθεσία και
 • Αποδεικνύει έτσι έμπρακτα στον πελάτη ότι ο πυροσβεστήρας συντηρείται και ανοίγεται κανονικά, σύμφωνα με όλες τις κατά νόμου διαδικασίες και εξασφαλίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο την  εύρυθμη λειτουργία του σε περίπτωση ανάγκης.

Barbas (17)

Η ΠΥΡΟ SOS

 • είναι «Αναγνωρισμένη Εταιρεία για τον Περιοδικό Έλεγχο, Συντήρηση και Αναγόμωση Πυροσβεστήρων»
 • διαθέτει «Αρμόδιο Άτομο για τον Περιοδικό Έλεγχο, Συντήρηση και Αναγόμωση Πυροσβεστήρων»κατά τη νομοθεσία (ΚΥΑ 618/43/05) αλλά και
 • Πιστοποίηση ISO (9001:2008) με φορέα πιστοποίησης την ΕΒΕΤΑΜ.
 • Διαθέτει νέο δικό της εργαστήριο Υδραυλικής Δοκιμής πυροσβεστήρων
 • Έχει την δυνατότητα να εκδίδει επικυρωμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις για την Πυροσβεστική Υπηρεσία
 • Αναλαμβάνει ολοκληρωμένα την διαδικασία για την έκδοση πιστοποιητικών πυρασφαλείας.
 • Barbas (9)

Η ΠΥΡΟ SOS, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους κλάδους της πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης και μέσων ατομικής προστασίας.

Παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις και ενημερώνεται για τις νέες ολοκληρωμένες και σύγχρονες οικονομοτεχνικές λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της φωτιάς.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την πείρα μας και τις γνώσεις μας για την ασφάλειά σας…

INFO

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 94-ΛΑΡΙΣΑ

ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

YΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:  Ι.ΜΕΤΑΞΑ 49-ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

2410256136-ΦΑΞ: 2410624450-6979220337-6973364001

tolbar3@yahoo.grwww.pyrosos.gr

Διαβάστε επίσης: