Αθλητισμός » Ημερίδα με την Φρόσω Πατσού
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ/ ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Ημερίδα με την Φρόσω Πατσού

Ημερίδα με την Φρόσω Πατσού

Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου, αθλητική ψυχολόγος και επιστημονική συνεργάτιδα της Εθνικής Ομάδας Στίβου, Φρόσω Πατσού, θα συμμετέχει ως ομιλήτρια σε ειδική εκδήλωση με θέμα εισήγησης «Προπονώντας τον εαυτό μου ψυχολογικά».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30 στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας και του Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ, ενόψει του RUN GREECE 2017.

Η Φρόσω Πατσού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία και υποψήφια διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου.

Υπήρξε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου στη χώρα μας έχοντας  στο ενεργητικό της πληθώρα αθλητικών επιτυχιών ως πρωταθλήτρια στίβου στα 100μ. με ατομικό ρεκόρ 11΄΄.31 το 2001. Μερικές από τις πιο σημαντικές αθλητικές της επιτυχίες είναι η 4η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων στα 100μ. το 1994 στη Νορβηγία, η 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Έντμοντον του Καναδά το 2001 με τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.  και τα δύο χάλκινα μετάλλια στους Μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας την ίδια χρονιά.

Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στην Αυστραλία και το 2004 στην Αθήνα και η κατάταξη της στην 13η θέση. Είναι κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ με πληθώρα μεταλλίων στα 100 και 200μ. στα εθνικά πρωταθλήματα. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου από το 1989 έως και το 2006 όπου τερμάτισε την αθλητική της καριέρα.

Διαβάστε επίσης: