Έξοδος » Ο Απόστολος Φωτιάδης στο «Μύλο»

Ο Απόστολος Φωτιάδης στο «Μύλο»

Ο Απόστολος Φωτιάδης στο «Μύλο»

Η Απογείωση on tour είναι το νέο project που θα μας παρουσιάσει ο Απόστολος Φωτιάδης μαζί με τους φίλους και συνεργάτες του μουσικούς στη Λάρισα, τη Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 22:00, και μετά από πολλά χρόνια στη πάντα φιλόξενη σκηνή του «Μύλος 1927».Ο Απόστολος Φωτιάδης μας συστήθηκε το 2011 με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, «ΟΛΑ ΕΣΥ» ως νέος ερμηνευτής. Με αρκετές εμφανίσεις και περιοδείες στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις όπως Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Μέτσοβο κ.α, τώρα 5 χρόνια μετά και σαφώς πιο ώριμος και ως τραγουδοποιός πλέον μας προσκαλεί και μας προκαλεί να απογειωθούμε με το νέο του album «Απογείωση» που κυκλοφορεί από την MLK.

Η ιδιαιτερότητα του δίσκου είναι πως επιτυγχάνεται το μουσικό πάντρεμα τόσων διαφορετικών επιρροών και ειδών μέσα σε ένα album. Το πώς το έντεχνο συναντά το swing, η παράδοση το rock και η μπαλάντα το ξένο. Πάντα όμως με γνώμονα τη ποιοτική προσέγγιση των ηχοχρωμάτων και των εναλλαγών στους ρυθμούς, κάτι που διακρίνει τα δύο αδέρφια στις συνθέσεις τους και ειδικά στις ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Φωτιάδη.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

Έτσι και έμελε η «Απογείωση» να ταξιδέψει… Με προορισμό τις καρδιές και τις ψυχές σας, που πέρα από τα τραγούδια του δίσκου θα παρουσιαστούν επίσης αρκετές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου.

Συνταξιδευτές και συνεργάτες εξαιρετικοί μουσικοί που βάζουν τη πινελιά τους για να αποκτήσει η συναυλία – παρουσίαση αυτά τα ποικιλότροπα ηχοχρώματα και ζωντάνια. Έτσι λοιπόν επί σκηνής θα βρίσκονται οι :

Δημήτρης Φωτιάδης : Πιάνο/Πλήκτρα και ενορχηστρώσεις

Ηλέκτρα Φωτιάδη : Τραγούδι

Γιάννης Αυγερινός : Τύμπανα

Λουκάς Αυγερινός : Ακουστική & Ηλεκτρική Κιθάρα

Γιώργος Αγγελάκης : Τρομπόνι & Ακορντεόν

Μιχάλης Σαμπάνης : Κλαρινέτο, Άλτο Σαξόφωνο & Φλογέρα

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ξεχωριστό live με διαφορετικά και ιδιαίτερα κομμάτια που έρχονται να μας ταξιδέψουν…να μας απογειώσουν.

«Μύλος 1927» Γεωργιάδου 53, Λάρισα. Τηλ. 2410 254888 & 6938190703

Είσοδος: 5 €

Διαβάστε επίσης: