Δήμοι Νομού » Δήμος Τυρνάβου » Η προσπάθεια συνεχίζεται…
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Τυρνάβου ενημερώνει τους δημότες ότι και σήμερα Τετάρτη 11/1/2017, συνεργεία με  μηχανήματα του Δήμου Τυρνάβου και ιδιωτών, εργάζονται συνεχώς, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, σύμφωνα με το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας ενώ  γίνονται ρίψεις αλατιού.

Η κίνηση των οχημάτων  στο βασικό οδικό δίκτυο καθώς και στα κέντρα όλων των τοπικών διαμερισμάτων  γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Επαναλαμβάνεται  η σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων, για  κίνηση των οχημάτων σε χαμηλές ταχύτητες και για  χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων όπου απαιτείται, κυρίως κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  του Δήμου Τυρνάβου ενημερώνει τους Δημότες ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών  και την Πέμπτη 12/1/2017.

Καλούνται οι δημότες να ακολουθούν τις υποδείξεις των υπηρεσιών διευκολύνοντας τις ενέργειες αποχιονισμού και να συνδράμουν καθαρίζοντας τα πεζοδρόμια που βρίσκονται εμπρός των σπιτιών ή καταστημάτων τους, συμβάλλοντας στην ασφαλή κίνηση των δημοτών  και διατηρώντας την πόλη  λειτουργική.

Διαβάστε επίσης: