Αθλητισμός » Τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρούς και μεγάλους στη Λάρισα

Τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρούς και μεγάλους στη Λάρισα

Τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρούς και μεγάλους στη Λάρισα

Ο σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δύναμη ΑΣ Λάρισας διοργανώνει το 3ο τουρνουά πινγκ-πονγκ για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου γυμνάσιου Λάρισας που βρίσκεται στην ηρώων Πολυτεχνείου (είσοδος από Ιουστινιανού).

Μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλα τα παιδιά από 8 ετών αγόρια και κορίτσια σε ξεχωριστή κατηγορία ανάλογα με τις συμμετοχές με ένα μικρό συμβολικό ποσό 3 ευρώ χωρίς να είναι σε κάποιο σύλλογο η να έχουν αγωνιστικό δελτίο.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 πμ την Κυριακή για τα παιδιά όπου θα παίξουν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους με σκοπό να παίξουν πολλά παιχνίδια, να γνωρίσουν αλλά και να ευχαριστηθούν το άθλημα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθούν μετάλλια συμμετοχής σάντουιτς νερό και χυμός.

Οι ενήλικες θα παίξουν σε ξεχωριστή κατηγορία το απόγευμα στις 17:00 και θα μπουν σε γκρούπ με τυχαία κλήρωση.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν μέχρι το Σάββατο 14/1 στις 22:00. Όσοι εκπρόθεσμα θέλουν να συμμετέχουν θα μπορούν αλλά θα προστεθούν μετέπειτα στα γκρουπ των αγώνων.

Στο προηγούμενο τουρνουά ο μικρότερος παίχτης ήταν ένας 8χρονος μικρός και μεγαλύτερος ένας κύριος των 82 ετών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του συλλόγου 6976480780 στο e-mail : dynami07@gmail.com αλλά και στην σελίδα του συλλόγου www.dynami07.gr

Διαβάστε επίσης: