Έξοδος » Πάμε Meet me… (φωτ.)
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάμε Meet me… (φωτ.)

Πάμε Meet me… (φωτ.)

Δωρεάν εορταστικό μπουφέ στρώνει σήμερα το μεσημέρι το Meet me…

meet-meΠρόσφατα βρεθήκαμε στον πολυαγαπημένο χώρο του Meet me στο Μικρό Προφήτη Ηλία κι αυτό που αντικρύσαμε μας έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων. Η διακόσμηση σαν βγαλμένη από παραμύθι με τα γλυκομπισκοτόσπιτα, τα στολίδια από μπισκότα, οι χιονονυφάδες και οι ζωγραφισμένες τζαμαρίες μας έκαναν αμέσως να αισθανθούμε μεγάλη θαλπωρή. Τα στολισμένα cup cake, τα μελομακάρονα και η ζεστή σοκολάτα που ήπιαμε με τον μοναδικό τρόπο σερβιρίσματος, όπου συνοδεύεται με ένα κουταλάκι κουβερτούρας, μας έκανε να αισθανθούμε τη ζεστασιά του χώρου, όπου μαζί με τις εορταστικές δημιουργίες της ιδιοκτήτριας του καταστήματος μας οδηγούν σε μοναδικά μονοπάτια μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Και επειδή δεν μας έκανε καρδιά να φύγουμε, φυσικά συνεχίσαμε με την προσφορά του κρασιού που το κατάστημα παρέχει συνάμα με μεζεδάκια προσεγμένα και ξεχωριστά.

Χωρίς να το καταλάβουμε κι ενώ περνούσε η ώρα, τη σκυτάλη έπαιρναν οι βραδινοί θαμώνες, όπου με τη συνοδεία της μουσικής, του ποτού και των διάφορων πάρτι που το μαγαζί διοργανώνει εντός της εβδομάδας φτάσαμε το κέφι στο ζενίθ κι όλοι μαζί σαν μια παρέα απολαύσαμε την μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας προσφέρει αυτός ο καταπληκτικός χώρος.

meet-me-26 meet-me-25 meet-me-24 meet-me-23 meet-me-22 meet-me-21 meet-me-20 meet-me-19 meet-me-12 meet-me-14 meet-me-13 meet-me-17 meet-me-18 meet-me-10 meet-me-9 meet-me-7 meet-me-6 meet-me-1

Meet me 

Σίφνου 18, Λάρισα 

Τηλ.: 241 067 2455

Διαβάστε επίσης: