Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Λαογραφική Εταιρεία Ελασσόνας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Λαογραφική Εταιρεία Ελασσόνας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Λαογραφική Εταιρεία Ελασσόνας

Το τμήμα «Χειροποίητο Αντικείμενο – Εναλλακτικό Κόσμημα» της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, διοργανώνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11.30 – 2.00 στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας, Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, που έχει ως στόχο να βοηθήσει υλικά τα ειδικά σχολεία της πόλης.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

“Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλη την πόλη και τα εποχικά παζάρια ξεκινούν ένα-ένα με σκοπό να μας βάλουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και να μας δώσουν πρωτότυπες επιλογές δώρων σε καλές τιμές.

Η δημιουργία, η φαντασία και η αλληλοβοήθεια τονώνονται πάντα σε εποχές κρίσης και τα χριστουγεννιάτικα παζάρια έρχονται και φέτος να ενισχύσουν αυτές τις έννοιες, αφού σε αυτά μπορούμε να βρούμε ευφάνταστες δημιουργίες και διάφορα είδη δώρων σε καλές τιμές, που πολλές φορές μας δίνουν την ευκαιρία να ενισχύσουμε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

“ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”

ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Υπεύθυνη κα Εύα Βασδέκη

Τα τμήματα εικαστικών της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, σας προσκαλούν όλους να έρθετε να στολίσουμε το δέντρο των ευχών, στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 1.00 το μεσημέρι. Τα μέλη των τμημάτων θα στολίσουν το δέντρο με δικές τους δημιουργίες. Καλούμε και όσα παιδιά επιθυμούν να φέρουν τα δικά τους στολίδια και να ευχηθούμε όλοι μαζί για όλα τα παιδιά του κόσμου: ΑΓΑΠΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ».

Διαβάστε επίσης: