Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » «Σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου»

«Σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου»

«Σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου»

Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου. Ένα μεγάλο ποσοστό των καρκίνων που εκδηλώνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαν να αποφευχθούν χάρη στην υγιεινή και σωστή διατροφή.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ.ΚΙΛΕΛΕΡ σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑΓΑΠΗ και τον σύλλογο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα <<Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ>>. Βασικός ομιλητής θα είναι ο παθολόγος – ογκολόγος, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Ηρακλείου Ιωάννης Γκιουλμπασάνης. Την ομιλία θα προλογίσει η ψυχολόγος Δήμητρα Παπαστεργίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. κα τελεί υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Η είσοδος είναι δωρεάν! Εάν όμως κάποιος θέλει και έχει την δυνατότητα μπορεί να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα μοιραστούν από τα μέλη του Ομίλου σε άπορες οικογένειες στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ .

Είναι απαραίτητο για όλους μας να ενημερωθούμε σωστά για το πως θα χρησιμοποιήσουμε τη σωστή διατροφή ως ένα πολύ δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο.

Επιστροφή επάνω