Αρχική » Sci/Tech » Πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress στη Λάρισα

Πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress στη Λάρισα

Πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress στη Λάρισα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress καλωσορίζει το χειμώνα, μετά τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του WordCamp Athens 2016, με ανανεωμένη διάθεση, στεγάζεται πλέον σε ένα καινούριο χώρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του WordPress Foundation.

Η συνάντηση με ενδιαφέρουσες ομιλίες θα λάβει χώρα στη Λάρισα, σε χώρο του Μύλου του Παππά την Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γνωριστούμε καλύτερα, να κουβεντιάσουμε, να μοιραστούμε απόψεις, γνώσεις και απορίες, να ανακαλύψουμε τον κόσμο του WordPress μαζί, είτε είστε αρχάριοι είτε πιο προχωρημένοι.

Κοντά μας αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, Υπεύθυνος για την Ελληνική Διανομή του WordPress, που θα μας μιλήσει για την Κοινότητα, τα μελλοντικά μας σχέδια, την εμπειρία του WordCamp Athens 2016.

Ακόμη ο Χρήστος Ζιώγας, Μηχανικός Λογισμικού, θα βρίσκεται μαζί μας, για να μας δώσει τα φώτα του για τον ηλεκτρονικό εμπόριο και το WooComerce.

Σας περιμένουμε!

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/235401153/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επομενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform».

Επιστροφή επάνω