Άρθρα » Να δυναμώσουμε τη φωνή μας*
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΑΡΑΓΚΑΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Να δυναμώσουμε τη φωνή μας*

Να δυναμώσουμε τη φωνή μας*

Του Γιώργου Ζιαράγκα*

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η κοινωνία χειμάζεται καθημερινά από τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης . Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας ο τομέας της  Οικονομίας  , στον οποίο δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά , καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσουμε τη φωνή μας μέσω του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και να ενισχύσουμε την επιρροή μας στην διαμόρφωση αποφάσεων , στρατηγικών και πολιτικών. Η ΔΗ.ΚΙ.Ο. είναι η πλέον υπεύθυνη παράταξη για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Το έχει αποδείξει άλλωστε με πληθώρα παρεμβάσεων και προτάσεων σε ποικίλους τομείς που σχετίζονται με την Οικονομία επί σειρά ετών . Αποτέλεσμα αυτού, όλοι εσείς να αναδεικνύετε τη ΔΗ.ΚΙ.Ο. 1η δύναμη στο Ο.Ε.Ε. σε 4 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Σας καλώ όλους σε καθολική συμμετοχή στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου για το Ο.Ε.Ε. . Ας γίνουμε κοινωνοί των εξελίξεων μέσω μιας ισχυρής ΔΗ.ΚΙ.Ο. για ένα ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο.

Με σεβασμό και εκτίμηση ,

Ζιαράγκας Γεώργιος

 

*Υποψήφιος με τη ΔΗ.ΚΙ.Ο για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων ( ΣτΑ ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας

Διαβάστε επίσης: