Ελλάδα » Ψάχνει αυτόν που πήγε να του κάψει την μπουλντόζα (φωτ.)
ΛΑΜΙΑ

Ψάχνει αυτόν που πήγε να του κάψει την μπουλντόζα (φωτ.)

Ψάχνει αυτόν που πήγε να του κάψει την μπουλντόζα (φωτ.)

Πήγε το πρωί να πιάσει δουλειά και έπαθε σοκ. Κάποιος είχε προσπαθήσει να βάλει φωτιά και να καταστρέψει το μηχάνημα. Η φωτιά ευτυχώς δεν εξαπλώθηκε και έσβησε από μόνη της, ωστόσο προκάλεσε αρκετές φθορές.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος βρήκε νέα στουπί μισοκαμμένο που είχε πετάξει ο επίδοξος εμπρηστής, αλλά τελικά δεν πέτυχε το στόχο του, που ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή του μηχανήματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας εξετάζουν την υπόθεση, ενώ ο ιδιόκτητης κάνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι ύποπτο τη νύχτα ή γνωρίζει κάτι για την υπόθεση της απόπειρας εμπρησμού να επικοινωνήσει μαζί του στο 6944637125.

boulntoza-klopiΔιαβάστε το μήνυμά του.

«Επείγον και προσοχή !!?!! Θερμή παράκληση ….. Χθες το βράδυ 17-11-16 στον Σταυρό Λαμίας κάτω από την καινούργια γέφυρα στον Νασόπουλο , κάποιος (ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ) προσπάθησε να μου βάλει φωτιά στο μηχάνημα (JCB) ….. Η ασφάλεια Λαμίας ήρθε πήρε αποτυπώματα και επεξεργάζεται τις κάμερες ασφαλείας τον γύρο καταστημάτων. Αν κάποιος είδε ή άκουσε κάτι ….. παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ….. 6944637125. Ευχαριστώ !!»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΝΤΖΗΣ

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: