Αρχική » Παραπολιτικά » Η ώρα της κάλπης στο ΤΕΕ…
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ

Η ώρα της κάλπης στο ΤΕΕ…

Η ώρα της κάλπης στο ΤΕΕ…

Έφτασε η ώρα της κάλπης για τις εκλογές στο ΤΕΕ…

Για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου έχει οριστεί το εκλογικό… ραντεβού, με τη διαδικασία να ξεκινάει στις 8 το πρωί, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Σαφώς και είναι ιδιαίτερη η σημασία αυτής της αναμέτρησης, καθώς διεξάγεται στην πλέον κρίσιμη καμπή για την κατάσταση που επικρατεί στον Τεχνικό Κόσμο, ενώ οι προκλήσεις θα είναι πολλές το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Όπως και αν έχει η θητεία των νέων οργάνων που θα προκύψουν από την κάλπη θα αφορά την χρονική περίοδο από το 2017 έως το 2019.

Σχετικά με το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ την ψήφο των μελών θα διεκδικήσουν οι παρακάτω παρατάξεις (με αλφαβητική σειρά): Αριστερή Ριζοσπαστική Συσπείρωση Μηχανικών, Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών, Περιβάλλουσα Θεσσαλών Μηχανικών και Ριζοσπαστική Οικολογική Πρωτοβουλία Μηχανικών.

Η προεκλογική εκστρατεία των παρατάξεων και των υποψηφίων έχει ολοκληρωθεί και πλέον όλοι αναμένουν την Κυριακή με την εκλογική μάχη να αποκτά ιδιαίτερο χρώμα τόσο από τις ψήφους που τελικά θα λάβουν οι παρατάξεις, όσο και από τη συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών στην ψηφοφορία.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Επιστροφή επάνω