Λάρισα » «Έφυγε» η ζωγράφος Βούλα Αποστόλου
«ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΟΥ»

«Έφυγε» η ζωγράφος Βούλα Αποστόλου

«Έφυγε» η ζωγράφος Βούλα Αποστόλου

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε η Λαρισαία ζωγράφος Βούλα Αποστόλου. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο Λάρισας.

Αφήνει παρακαταθήκη ένα πλούσιο εικαστικό έργο. Την Άνοιξη του 2015 πραγματοποίησε ένα μεγάλο αναδρομικό εικαστικό ταξίδι στο Μύλο του Παπά.

Βουλα Αποστόλου«Το χρώμα είναι το οξυγόνο μου»

Η Βούλα Αποστόλου, είχε πει για το εικαστικό της ταξίδι.

«Το χρώμα είναι το οξυγόνο μου. Την πρώτη μου ατομική έκθεση την έκανα στη Λάρνακα της Κύπρου (υπάρχει έργο μου στη Δημοτική Πινακοθήκη).  Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (1996). Ακολούθησαν οι ενότητες «Γυναίκες- Ερωτικά» σε μουσικό μπαρ, «Τοπία και μορφές» στο Δοχό Καρίτσας και σε γκαλερί στη Λάρισα.

Το 2006 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας «Πάμε Λαϊκή», θεματική εμπνευσμένη από το χρώματα και τα δρώμενα της λαϊκής αγοράς. Τον Φεβρουάριο του 2009 στον Όμιλο UNESCO Ν. Πειραιά «Πρώτο Ταξίδι» εικαστικό αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας Ν. Καββαδία. Τον Γενάρη του 2010 συνεχίζεται το «Πρώτο Ταξίδι» για τον Ν. Καββαδία στo ART DECO στη Λάρισα…

Συμμετείχα σε έκθεση για τις ευαίσθητες ομάδες με δύο έργα μου «Μπάσκετ στο καρότσι» (ανήκει στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών) και « Η Δύναμη της Ψυχής» (ανήκει στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία).

Συμμετοχή επίσης σε τρεις θεματικές στη BIENALLE MAIL ART στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, στην International Art Expo στη Ν. Υόρκη (2013) και πολλές άλλες συμμετοχές».

Βούλα, καλό ταξίδι…

Διαβάστε επίσης: