Αρχική » Αθλητισμός » «Βυσσινί» βραδιά
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ NOVA ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Βυσσινί» βραδιά

«Βυσσινί» βραδιά

Με το σύνθημα «Μία πόλη. Μία ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία!», οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μοίρασαν πολλά χαμόγελα στη στάση του Νovasports Tour στη πόλη της Λάρισας. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κόσμο. Όλα αυτά σε ένα ζεστό και χαρούμενο κλίμα.

Στο κατάστημα της NOVA από νωρίς έδωσε αρκετός κόσμος το παρόν και ήταν αυτοί που υποδέχθηκαν τους Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλο, Ντέλετιτς, Αβραάμ και Ναζλίδη που σήκωσαν αμέσως μανίκια για… δουλειά και ξεκίνησαν να τις φωτογραφίες.

ael-nova-14

Στις φακούς των φωτογραφικών δεν απαθανατίστηκαν μόνο οι «μικροί» φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και αρκετοί μεγαλύτεροι με όλους να δείχνουν να το διασκεδάζουν. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν σταματούσαν στιγμή να υπογράφουν μπάλες, αυτόγραφα ακόμα και γάντια ποδοσφαίρου.

ael-nova-13

Τα πειράγματα μεταξύ τους δεν έλειπαν, με τον Αβραάμ να θυμίζει ακόμα μία φορά τις μέρες προετοιμασίας και να πειράζει τους συμπαίκτες του. Ενώ όλοι έδειχναν αρκετά χαρούμενοι και έπαιζαν με τα μικρά παιδιά, όπως η στιγμή που ο Ναζλίδης σούταρε σε έναν νεαρό τερματοφύλακα, που άκουγε τις συμβουλές του Ξενοδόχοβ.

ael-nova-12

Πιο δίπλα ο Αναστασόπουλος εμφανώς χαρούμενος που είδε ένα παιδί με τη φανέλα του, ενώ ο αρχηγός, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς εκτός από τις συνομιλίες που είχε με το κόσμο είχε και το ρόλο του διερμηνέα με τον Ντέλετιτς να έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στα ελληνικά του.

ael-nova-11

Στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με την ΑΕΛ, ενώ έμπαιναν και σε κλήρωση για δώρα.

ael-nova-10

ael-nova-9

ael-nova-8

ael-nova-2

ael-nova-1

ael-nova-15ΠΗΓΗ

 

 

Επιστροφή επάνω