Αρχική » Αθλητισμός » Οι «βυσσινί» αποστολές
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» αποστολές

Οι «βυσσινί» αποστολές

Ο Ουρτάδο θα είναι η μοναδική απουσία για την ΑΕΛ ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο με τον Απόλλωνα Λάρισας εντός (Σάββατο 19/11, 14:45) και τον Πιερικό εκτός (Κυριακή 20/11, 15:00) με τον Σάκη Τσιώλη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στους αγώνες.

Μόλις έντεκα παίκτες βρίσκονται στην αποστολή και των δύο παιχνιδιών: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Μονιάκης, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ναβάρο, Καπός, Ντοντό, ενώ στην αποστολή για το ματς με τον Πιερικό μπήκε και ο Μασούρας που ταλαιπωρούνταν με τραυματισμό.

Οι υπόλοιποι χωρίστηκαν για τον Σάκη Τσιώλη και θα αγωνιστούν σε μία από τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά οι αποστολές:

«Για τους φιλικούς αγώνες του επόμενου διημέρου, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης επέλεξε τις αντίστοιχες αποστολές ποδοσφαιριστών, που είναι οι εξής:

Με Απόλλωνα Λάρισας: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης, Ντοντό, Καπός, Αβραάμ, Ναζλίδης.

Με Πιερικό: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Σουλιώτης, Μασούρας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Ντοντό, Ναβάρο, Καπός, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κεϊτά.

Εκτός των αποστολών έμεινε ο Πολ Ουρτάδο, που δεν προπονήθηκε σήμερα, λόγω εμπύρετης ίωσης».

Επιστροφή επάνω