Αρχική » Αθλητισμός » Έτοιμη η ΑΕΛ για τον Πανιώνιο
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Έτοιμη η ΑΕΛ για τον Πανιώνιο

Έτοιμη η ΑΕΛ για τον Πανιώνιο

Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται σήμερα, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση (Κλειστό Νεάπολης-17:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Όλοι οι παίκτες είναι στην αποστολή, καθώς η προετοιμασία κύλισε ομαλά χωρίς τραυματισμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος επισημαίνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με τον αήττητο του πρωταθλήματος. θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι κ προσεκτικοί, έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι του Πανιωνίου, το οποίο στηρίζεται στη δύναμη και στην υπομονή. θα χρειαστούμε ηρεμία, αποφασιστικότητα και το γήπεδο γεμάτο έτσι ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη».

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΛ θα κάνει το παν για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, οι φίλαθλοι καλούνται να γεμίσουν τα καλάθια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, που θα βρίσκονται στην είσοδο του κλειστού της Νεάπολης με τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με αυξημένες ανάγκες μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων των εθελοντών. Όπως επισημαίνουν άλλωστε οι Ενεργοί Πολίτες: «Σ” αυτόν τον αγώνα, ο μεγάλος νικητής θα είναι η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη»!

Επιστροφή επάνω