Αρχική » Αθλητισμός » Τιμωρήθηκαν Σπανός και Ατρόμητος
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Τιμωρήθηκαν Σπανός και Ατρόμητος

Τιμωρήθηκαν Σπανός και Ατρόμητος

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο και πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμώρησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, ο αθλητικός δικαστής της Super League.

Ο παράγοντας της ομάδας των δυτικών προαστίων τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του προς τον βοηθό Κουρέντα, στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι.

Η ποινή όμως είχε και συνέχεια, αφού ο σύλλογος καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για τη συμπεριφορά του Σπανού και των οπαδών της στο ίδιο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος θα ασκήσει έφεση.

Η απόφαση:

«Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος):

Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας:

Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».

Επιστροφή επάνω