Αρχική » Αθλητισμός » Χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ

Χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο

Χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο

Η ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τη νέα ΚΕΔ μετά τη σχετική συνεδρίαση της ΕΠΟ έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά με τον παλαίμαχο διαιτητή, Σταύρο Τριτσώνη, να αναλαμβάνει ως πρόεδρος της ΚΕΔ και τον Μιχάλη Κουκουλάκη να βρίσκεται στα μέλη αυτής.

Παράλληλα έγινε γνωστή και η άρση της αναβολής την ερχόμενη Τρίτη όπου αναμένεται να οριστούν τα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης  διορίστηκε Προεδρεύων της νέας  Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας  και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της  έως της οριστικής  συγκρότησης  της σύνθεσης  Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες  της νέας  Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα  στελέχωσης της  Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις  που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ. Μπίκα».

Επιστροφή επάνω