Αρχική » Λάρισα » Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής
1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής

Ξεκινούν σήμερα το απόγευμα, οι εκδηλώσεις της 1ης Στρατιάς για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής. Οι εκδηλώσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή το βράδυ, πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Μουσικών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ του Γ’ και Δ’ Σώματος Στρατού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής  Μουσικής  στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα & Κουιντέτο 5 μουσικών οργάνων από την Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ΣΣ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας / Μουσείο Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ.

H  έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή  έως 26  Νοεμβρίου 2016 .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

12:00: Επίδειξη  στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας  από  τη Στρατιωτική Μουσική του  Γ’ΣΣ.

18:00: Συναυλία  στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου  Πλαστήρα» και  επίδειξη από τη Διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο  του Στρατηγείου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα συμμετάσχουν οι Στρατιωτικές Μουσικές (1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ – Γ’ΣΣ και Δ΄ΣΣ) και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με την ευγενική συμμετοχή της η κυρία Αθηνά  Πολυμέρου.

Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν  προσκληθεί οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης και είναι ανοιχτή στο κοινό και στα ΜΜΕ.

Επιστροφή επάνω