Αρχική » Λάρισα » Σε Αγοραστό και Μέγα η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Σε Αγοραστό και Μέγα η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Σε Αγοραστό και Μέγα η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Στο πλαίσιο επισκέψεων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό Κώστα και τον Γενικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας κο. Μέγα Κώστα, είχε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) ενόψει των επικείμενων εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο στις 20 Νοεμβρίου 2016.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, και Χωρικού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Λάρισας, Αναπτυξιακού προγραμματισμού και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν  ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Παληός και αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου.

megas-dimokratiki-kinisi-michanikon

Στην διάρκεια των συναντήσεων με Μηχανικούς, ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους στις Υπηρεσίες, καθώς και για την πρόοδο των υπό κατασκευή και δημοπράτηση Δημοσιών Έργων αλλά και για την εξέλιξη του ΕΣΠΑ.

Ο Περιφερειάρχης και ο Γενικός Γραμματέας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τόνισαν την ανάγκη για ανάκαμψη της χώρας μέσα από την ανάπτυξη».

Επιστροφή επάνω