Εκπαίδευση » «Κάτω η κυβερνητική απαγόρευση των λαϊκών διαδηλώσεων»
Ε.Λ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Κάτω η κυβερνητική απαγόρευση των λαϊκών διαδηλώσεων»

«Κάτω η κυβερνητική απαγόρευση των λαϊκών διαδηλώσεων»

Η Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απαγορεύσει τις λαϊκές διαδηλώσεις, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα, του προέδρου των ΗΠΑ, κύριου εκπροσώπου των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν έρχεται για το καλό του λαού και όλων των λαών της περιοχής μας, αλλά για να προωθήσει τα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια στην περιοχή, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας, σ’ αυτά. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι για τον ελληνικό λαό, όπως και για τους άλλους λαούς της περιοχής.

Η επίσκεψη Ομπάμα, δεν έρχεται να απαλύνει τα προβλήματα που δημιουργεί στο λαό η αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ., των μονοπωλίων, της Κυβέρνησης. Είναι μονόδρομος ο αγώνας των εργαζομένων, για τη ρήξη και την ανατροπή αυτής της πολιτικής, για να μη χύσουμε το αίμα μας για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών.

Καταγγέλλουμε επίσης την πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης να θυροκολληθεί η απόφαση απαγόρευσης συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, έξω από τα γραφεία οργανώσεων και κομμάτων».

Διαβάστε επίσης: