Αρχική » Ελλάδα » Υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν 9 άνδρες

Υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν 9 άνδρες

Υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ: Πήγαν να με βιάσουν 9 άνδρες

Στιγμές τρόμου έζησε η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ Ολγα Γιάννη, που κατήγγειλε ότι εννέα άνδρες αποπειράθηκαν να τη βιάσουν, σε υπόγεια διάβαση.

Η υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι 9 αλλοδαποί της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν, σε υπόγεια διάβαση, το περασμένο Σάββατο, όταν πήγαινε στο ΣΕΦ για το συνέδριο των ΑΝΕΛ.
«Δεν ήξερα πόσο διαρκεί το περπάτημα σε αυτήν τη διάβαση, καθώς ήταν η πρώτη -και τελευταία- φορά που βρέθηκα εκεί. Είδα εννέα άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, που άρχισαν να μου κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Όλοι είχαν ύψος περίπου 1.65, μελαψοί, φορούσαν δερμάτινα μπουφάν και μαύρο τζιν», περιέγραψε στην «Espresso».

Εκείνη προσπάθησε να περπατήσει πιο γρήγορα για να τους ξεφύγει, αλλά την περικύκλωσαν, της τράβηξαν και έσκισαν το σακάκι που φορούσε και της έβγαλαν τη ζώνη. «Ο ένας με τράβηξε από το χέρι. »Έχεις ωραία μάτια» μου είπε. Μου έσκισε τη ζακέτα και μου είπε ειρωνικά »Είσαι πιο όμορφη τώρα». Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου πάρουν την τσάντα και το κινητό. Ήμουν μόνη με εννιά άτομα και κοιτούσα δεξιά και αριστερά για βοήθεια. Με πλησίασαν άλλοι τρεις. Έκανα ένα βήμα, αλλά με τραβούσαν. »Ελα δω, θέλουμε να σε γνωρίσουμε» μου είπαν», περιέγραψε για τη φρικτή εμπειρία που έζησε.

Εκείνη άρχισε να φωνάζει, ενώ όπως λέει εκείνο που την έσωσε ήταν η απόφασή της να πετάξει προς τα πίσω το πορτοφόλι της, αποσπώντας τους την προσοχή.

«Μόλις το πέταξα, άρχισα να τρέχω και έτσι ξέφυγα. Πήγα στο ΣΕΦ με σκισμένη ζακέτα, χωρίς ζώνη και το παντελόνι μου δεν είχε κουμπί, καθώς με τραβούσαν από τη μέση. Πρέπει να έπεσε εκεί. Το φερμουάρ στράβωσε και δεν ήξερα πώς να καλύψω το παντελόνι, αφού η ζακέτα ήταν σκισμένη και δεν είχα ζώνη να δεθώ! Ένιωσα πολύ φόβο μέσα μου σε κάθε άγγιγμα τους. Ο ένας με έπιανε από τη ζακέτα, ο άλλος από το πρόσωπο. Μετά ένιωσα ένα χέρι και στη μέση μου, στο παντελόνι. Ήταν θάνατος για μένα. Έτρεξα στο στάδιο και έτρεμα για ώρα. Όλο το βράδυ έμεινα άγρυπνη. Άλλο να τα περιγράφεις και άλλο να τα ζεις. Έχει μεγάλη διαφορά», δήλωσε ακόμη η Ολγα Γιάννη.

Μετά από αυτό που έζησε, συνέστησε προσοχή σε όσους περνούν από υπόγειες διαβάσεις, ενώ ζήτησε να ληφθούν μέτρα ασφαλείας.

«Πρέπει να αποτρέψουμε κάθε βιασμό ή ληστεία. Εγώ στάθηκα τυχερή, γιατί ήμουν ευγενική μαζί τους και συνεργάσιμη. Η επόμενη κοπέλα όμως;», δήλωσε στην εφημερίδα.

ΠΗΓΗ

Επιστροφή επάνω