Πολιτισμός » Πρεμιέρα στο «Θέατρο Τεχνών»

Πρεμιέρα στο «Θέατρο Τεχνών»

Πρεμιέρα στο «Θέατρο Τεχνών»

Πρεμιέρα κάνει η «Κεντρική Σκηνή» του «Θεάτρου Τεχνών», μεθαύριο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, για την φετινή  Χειμερινή Θεατρική Περίοδο 2016-2017, με την ξεκαρδιστική – μοναδική «Black» Κωμωδία του:  Λάκη Μιχαηλίδη:

«BLACK  HUMOUR»

με τον εξαιρετικό Σταμάτη Τζελέπη, σε σκηνοθεσία του ίδιου, μουσική Ζάκ Ιακωβίδη – Μιχάλη Μπότσιου, σκηνικά «Θέατρο Τεχνών» και τις υπέροχες χορογραφίες  της Άγγελικής Σαρήογλου.  Το «BLACK HUMOUR», όπου και όποτε κι αν παίχτηκε, στην κυριολεξία, «έσπασε Ταμεία».

Μαζί με τον Σταμάτη Τζελέπη, συμπρωταγωνιστούν και οι Λαρισαίοι Ηθοποιοί: Βασίλης Γιαβρής, Κατερίνα Χατζημαρκάκη, Βάνα Καταραχιά, Ειρήνη Σιδηροπούλου & Φένια Καλατζή.

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε: ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ, στις 9 και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ απόγευμα στις 7.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι για την Πέμπτη & την Παρασκευή, γενική Λαϊκή είσοδος  μόνο  8 € και το Σάββατο & την Κυριακή με  γενική είσοδο: 10€.

——————————————————————–

Εν τω μεταξύ τη ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Νοεμβρίου, παραστάσεις θα δώσουν και οι 2 «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ». Η «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ συνεχίζει κανονικά τις Κυριακάτικες παραστάσεις για το κοινό, με παράσταση την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΉ 20 Νοεμβρίου με το έργο για μικρά παιδιά του Γιούρι Στούπελ: «Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ», που θα δοθεί λίγο νωρίτερα στις 11.15 π.μ, για να ακολουθήσει στις 12.30 μ.μ, η ΠΡΕΜΙΕΡΑ της «ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ» με το εκπληκτικό έργο για παιδιά, με το αριστούργημα της Πηνελόπης Δέλτα: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΧΩΡΙΣ  ΟΝΟΜΑ». Οργανωμένες παραστάσεις & για τις 2 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ κάθε: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Για Κρατήσεις θέσεων & για τις 3 Σκηνές: Τηλ: 2410 – 534313. Πληροφορίες & κλείσιμο ημερομηνιών στην Κυρία: Μαρία Μπούρπουλα: κιν: 6945-697474

Διαβάστε επίσης: