Αρχική » Λάρισα » Υποψήφιοι «Περιβάλλουσας Θεσσαλών Μηχανικών»
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΕ

Υποψήφιοι «Περιβάλλουσας Θεσσαλών Μηχανικών»

Υποψήφιοι «Περιβάλλουσας Θεσσαλών Μηχανικών»

Σε ειδική συνάντηση στις 12 Νοεμβρίου στην γέφυρα του Πηνειού απέναντι από το κτίριο του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, συγκεντρώθηκαν οι Μηχανικοί που είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Περιβάλλουσας Θεσσαλών Μηχανικών (ΠΘΜ) Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας ενόψει των εκλογών της 20ης Νοεμβρίου 2016 του ΤΕΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«H «Περιβάλλουσα Θεσσαλών Μηχανικών» συνιστά μια αδέσμευτη παράταξη που ζητά την ψήφο των Μηχανικών των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας στις επερχόμενες εκλογές του Τ.Ε.Ε. στις 20 του Νοέμβρη. Προσδιορίζεται ως παράταξη «ελεύθερων» Μηχανικών χωρίς κομματικές γραμμές και λογοδοσίες που έρχεται με δυναμική για να «περιβάλλει» και να αντιπροσωπεύσει «ελεύθερους» Θεσσαλούς Μηχανικούς στην τοπική αντιπροσωπεία. Καλούνται όλοι οι Μηχανικοί και ειδικότερα αυτοί που απέχουν από τις εκλογές του ΤΕΕ να δώσουν το παρόν στηρίζοντας τους υποψηφίους της ΠΘΜ, οι οποίοι θα αντιταχθούν στην σημερινή απαξίωση του κλάδου προωθώντας την ενημέρωση και επιμόρφωση των Μηχανικών σε ένα Τ.Ε.Ε. οικείο, διαφανές και ανοιχτό στα μέλη του.».

Οι υποψήφιοι είναι:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΓΚΟΝΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΑΒΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΑΧΑΝΑ ΖΩΗ, ΜΑΚΑΡΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΝΕΣΣΗ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΝΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Επιστροφή επάνω