Αρχική » Λάρισα » «Όλοι στην διαδήλωση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο»
ΤΟ Ε.Κ.Λ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

«Όλοι στην διαδήλωση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο»

«Όλοι στην διαδήλωση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο»

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις «λαϊκές διαδηλώσεις» ενάντια στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα και καλεί τους Λαρισαίους να δώσουν δυναμικό παρών στη διαδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας, που θα γίνει αύριο Τρίτη στις 6 το απόγευμα μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο:

«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, να απαγορεύσει τις λαικές διαδηλώσεις, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου των ΗΠΑ, κύριου εκπροσώπου των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Καλεί τους εργατοϋπάλληλους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες της, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, να δώσουν απάντηση σ’ αυτή την αυταρχική κατρακύλα της κυβέρνησης, με συμμετοχή τους στην διαδήλωση που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (ΕΕΔΥΕ), την Τρίτη 15/11 στις 6 μ.μ μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο (πεζόδρομος Βενιζέλου).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν έρχεται για το καλό του λαού και όλων των λαών της περιοχής μας, αλλά για να προωθήσει τα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια στην περιοχή, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτά.  Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι  για τον Ελληνικό λαό, όπως και για τους άλλους λαούς της περιοχής.

Η επίσκεψη Ομπάμα, δεν έρχεται να απαλύνει τα προβλήματα που δημιουργεί στο λαό η αντιλαϊκή πολιτική της  ΕΕ, του Δ.Ν.Τ. των μονοπωλιακών ομίλων, της Κυβέρνησης και των κομμάτων που τους υπηρετούν. Όλοι είναι στο ίδιο  στρατόπεδο. Υπηρετούν τις ανάγκες των μονοπωλιακών ομίλων, και αυτές  ικανοποιούνται με την μείωση στα κατώτατα επίπεδα της τιμής της εργατικής δύναμης, με την περιστολή των όποιων δικαιωμάτων και ελευθεριών, με την ένταση της καταστολής.

Είναι μονόδρομος ο αγώνας των εργαζομένων, για την ρήξη και την ανατροπή αυτής της πολιτικής, για   χύσουμε  το αίμα μας για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Επιστροφή επάνω