Αρχική » Αθλητισμός » 1ο τουρνουά χάντμπολ
«ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ» ΛΑΜΙΑ

1ο τουρνουά χάντμπολ

1ο τουρνουά χάντμπολ

Τη Κυριακή 13/11/2016 στο κλειστό γήπεδο του «Χαλκιοπούλειου» στη Λαμία, διοργανώθηκε το 1ο επίσημο τουρνουά Χειροσφαίρισης ηλικιακών κατηγοριών   Κεντρικής Ελλάδος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά,  υπό την αιγίδα  της Ο.Χ.Ε. και του εκπροσώπου της, Ομοσπονδιακού προπονητή για την περιοχή, κ. Τσιάπα Ιωάννη.

Συμμετείχαν οι ομάδες από  την Κεντρική Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος στη ευρύτερη περιοχή ηλικιών από 8 -16 ετών, με ομάδες όπως το Larissa Handball Club  από τη Λάρισα, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή κου Βασίλη Γκουράβα, ψυχή αυτής της προσπάθειας,  ομάδες από  το Βόλο, με τον Εύρυτο Βόλου και τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου και από τη Λαμία οι Αμφικτύονες Λαμίας.

chantmpol-2

Η ομάδα της Λάρισας συμμετείχε πλήρης σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, με τις κατηγορίες προμίνι, Μίνι, Παμπαίδες Β’ καθώς και Παμπαίδες Α’ , με  πολύ επιτυχημένη παρουσία και καλή αγωνιστική προσπάθεια που μετουσιώθηκαν σε 5 νίκες και μια ήττα με σκορ που κρίθηκε με 1 γκολ διαφορά 17 -16 .

Οι αγώνες αυτοί έγιναν στο πλαίσιο της  ευρύτερης προσπάθειας να κινητοποιηθούν όσα πιο πολλά παιδιά, ώστε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, στο χάντμπολ που σαν άθλημα μπορεί να προσφέρει πέρα από την υγεία  τη καλή φυσική κατάσταση, την ευεξία, το ξεκούρασμα από το διάβασμα, την δημιουργική εκτόνωση,  επίσης και το γερό σώμα, την ομαδικότητα, την κοινωνικότητα,  το ήθος, και χαρακτηριστικά που πρέπει να πάρει από εμάς τους προπονητές και να τα «φέρει» μαζί του σε  όλη του τη ζωή, ως προσωπικότητα.

 

Επιστροφή επάνω