Ελλάδα » Θερμή υποδοχή Καραμανλή

Θερμή υποδοχή Καραμανλή

Θερμή υποδοχή Καραμανλή

Μια συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού θεάτρου στη Λαμία, όπου η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου τιμήθηκε για τη συμβολή της στην εκπαίδευση και γενικά το δημόσιο βίο.

Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παραβρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την άφιξή του, καθώς επίσης και στην αποχώρησή του.

karamanlis-giannakouΣτην πορεία της Μαριέττας Γιαννάκου στην πολιτική έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ενώ ο περιφερειάρχης Στερέας Κώστας Μπακογιάννης στην έναρξη της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως «είναι ιδιαίτερα χαρούμενος», ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη συναίνεσης υπερβάσεων των πολιτικών διαφορών σε κρίσιμους τομείς.

Για την Μαριέττα Γιαννάκου μίλησαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης ο βουλευτής πρώην υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Θανάσης Μιχελής.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης και Γιάννης Σαρακιώτης όπως επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μπασιάκος και οι πρώην βουλευτές Σπύρος Ταλιαδούρος Κώστας Μαρκόπουλος, Ανδρέας Κουτσούμπας κ.ά.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: