Αρχική » Αθλητισμός » Έβγαλε μαχαίρι σε αγώνα Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Έβγαλε μαχαίρι σε αγώνα Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Έβγαλε μαχαίρι σε αγώνα Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Φωτ. αρχείου

Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα σε αγώνα Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όχι πολλά χιλιόμετρα μακριά μας, στο Νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στον αγώνα Μαυροβούνι-Δόξα Υπέρειας για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου ένας τύπος έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να μπει εντός αγωνιστικού χώρου ως… ένδειξη διαμαρτυρίας.

Για το περιστατικό υπήρξε ανακοίνωση από τον ΑΟ Μαυροβονίου:

«Εικόνες που όχι απλά δεν τιμούν, αλλά τραυματίζουν βάναυσα το αθλητικό ιδεώδες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδό μας το μεσημέρι της Κυριακής. Εκεί όπου ένας «φίλαθλος» της Δόξας Υπέρειας, ομάδας με την οποία αγωνίζονταν ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, «έβγαλε μαχαίρι» και προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Μπροστά σε μικρά παιδιά και γυναίκες, ο άνθρωπος αυτός εάν δεν παρενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι τόσο από τους φιλάθλους της Υπέρειας, όσο και από του Μαυροβουνίου, θα μπορούσε να είχε βλάψει ανθρώπινη ζωή!

Κι όλα αυτά, σε έναν αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Σύσσωμος ο Α.Ο. Μαυροβουνίου καταδικάζει αυτή την εκτός λογικής ενέργεια και ζητά από κάθε υγιή φίλαθλο να απομονώσει κάθε σταγονίδιο βίας και χουλιγκανισμού από τα γήπεδα όπου αθλούνται τα παιδιά μας και ανθίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Από την άλλη, το περιστατικό αυτό οφείλει να προβληματίσει τόσο την πολιτεία, αλλά και τους διοικούντες στο ποδόσφαιρο, ώστε να αναληφθούν άμεσα οι δέουσες πρωτοβουλίες που θα αποτρέψουν στο μέλλον ένα τέτοιο νοσηρό φαινόμενο.

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα και η κοινωνία μας, οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ανιδιοτελή, ερασιτεχνικό αθλητισμό, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε οι χώροι άθλησης να αποτελούν πνεύμονες ζωής και όχι χώροι τέλεσης εγκληματικών πράξεων».

ΠΗΓΗ

Επιστροφή επάνω