Αρχική » Παραπολιτικά » Έτοιμοι για… νίκη
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Έτοιμοι για… νίκη

Έτοιμοι για… νίκη

Δυναμικό ξεκίνημα των γαλάζιων Λαρισαίων οικονομολόγων για τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού επιμελητηρίου μετά την παραίτηση του προέδρου  Σπύρου Βαλιώτη ο οποίος παρόλα τα παραπολιτικά σενάρια συμβάλει ενεργά  στην παράταξη.

Μια  νέα ομάδα Λαρισαίων οικονομολόγων με επικεφαλής τον Η. Κοτσιμπογεώργο (Οικονομολόγος Λογιστής), Ε. Αναγνωστόπουλο (υπάλληλος ΣΔΟΕ) , Γ. Νάστο (εκπαιδευτικός)  και Β. Πετράκου (Ιδ.υπάλληλος) έρχεται να αναλάβει τα ηνία  της τοπικής παράταξης. Θέση για το πανελλήνιο όργανο διεκδικούν ξανά οι Π. Τζιαστούδης (Τμηματάρχης ΣΔΟΕ), Ε. Παπαλέξης (οικονομολόγος μελετητής)  , Γ. Νάστος (οικονομολόγος εκπαιδευτικός), και Γ. Ζιαράγκας (οικονομολόγος).

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το… μπαϊράκι που σήκωσε Γ. Χρηστάκης (από την Μαγνησία) διεκδικώντας την  προεδρία (τεκμαίροντας ότι του ανήκει), οι Λαρισαίοι υποψήφιοι μπαρουτοκαπνισμένοι όλοι με τις εκλογικές διαδικασίες δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω. Διεκδικούν να εκλέξουν όχι δύο (ως συνήθως έως τώρα) αλλά τρείς Λαρισαίους στην Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού τμήματος, καθώς και να εκλεγούν όλοι οι υποψήφιοι στο πανελλήνιο όργανο.

Όταν ενεργοποιούνται τέτοιες ομάδες σίγουρα θα σηκώσουν πολύ σκόνη, μένει να δούμε αν θα επιτευχθεί και ο στόχος τους.

Λ.Π.

Έντυπη Larissanet

Επιστροφή επάνω