Αρχική » Ελλάδα » Βρέθηκε η 14χρονη
ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Βρέθηκε η 14χρονη

Βρέθηκε η 14χρονη

Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης, από το σπίτι της στη Λαμία. «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση, στην προσπάθεια να βρεθεί η 14χρονη.

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, με νεότερη ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το 14χρονο κορίτσι, χωρίς μέχρι στιγμής, να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Η περιπέτεια της ανήλικης Ιωάννας Κ. έληξε σήμερα το μεσημέρι, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ανήλικη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ιωάννα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

Επιστροφή επάνω