Αρχική » Θεσσαλία » Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο στο Βόλο.

Αναλυτικά:

*Συνελήφθη σήμερα (12-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

*Συνελήφθη χθες (11-11-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας,  ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα πλαστικό καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

*Συνελήφθη, χθες (11-11-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

Επιστροφή επάνω