Αρχική » Ελλάδα » Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο

Ο συναγερμός που είχε τοποθετήσει μετά τις δύο προηγούμενες διαρρήξεις, έσωσε τον ιδιοκτήτη ενός κοσμηματοπωλείου στην Κομοτηνή από τους επίδοξους εισβολείς που προσπάθησαν να τρυπώσουν μέσα με τη μέθοδο του ριφιφί. Η απόπειρα έγινε την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς στην πόλη, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί κάποιος τι γινόταν.

Οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να σκάβουν τον τοίχο που χωρίζει το κοσμηματοπωλείο από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται, την οποία παραβίασαν με δύο κατσαβίδια που εγκατέλειψαν εκεί όταν τράπηκαν σε φυγή. Στόχος των κακοποιών ήταν τα κομμάτια που βρίσκονταν στις προθήκες της βιτρίνας, αν και ο ιδιοκτήτης είχε απομακρύνει τα ακριβά κοσμήματα όταν έκλεισε το κατάστημα.

Έτσι κι αλλιώς, μόλις άνοιξαν τρύπα στον τοίχο ήχησε ο συναγερμός και οι επίδοξοι διαρρήκτες αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά με άδεια χέρια. Ο κοσμηματοπώλης ειδοποιήθηκε από την εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης για την απόπειρα διάρρηξης και κάλεσε την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας βρήκαν τα δύο κατσαβίδια που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι και τα έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζονται για τυχόν αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Επιστροφή επάνω