Πολιτισμός » «Έμπνευσή μου, ο έρωτας…»
ΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΕΣ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΑΤΡΑΚΗ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

«Έμπνευσή μου, ο έρωτας…»

«Έμπνευσή μου, ο έρωτας…»

«Περνάω σε έναν άλλον κόσμο, σε μια άλλη διάσταση. Εκεί παλεύω με τα μέσα μου, εκεί νιώθω πως σταματάει ο χρόνος… Στήνω τις προσωπικότητές τους, τις γεμίζω σκέψεις, τις δίνω ονόματα…Και τελικά, μέσα από τα γυναικεία αυτά πρόσωπα βγαίνει η ψυχή μου…»

Η Ολυμπία Ματράκη, δικηγόρος, αλλά και ζωγράφος, εκθέτει τη νέα της δουλειά, με τίτλο «Αρχόντισσες», σε έναν χώρο που εισπνέει τέχνη και εκπνέει συναίσθημα. Η συγκεκριμένη έκθεση της Ολυμπίας δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μέρος για να εκφράσει όλα όσα μεταφέρθηκαν από την φαντασία της στον καμβά.

Πρόσωπα. Πρόσωπα γυναικεία, τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν σήμα κατατεθέν μιας κοπέλας που έμελλε να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματά της. Μέσα στον χώρο που φιλοξενούνται τα πορτρέτα των γυναικών, νιώθεις τα μάτια τους να παρακολουθούν τις κινήσεις σου. Να καταγράφουν τις αντιδράσεις σου και να σε παρακολουθούν αδιάκριτα, περιμένοντας να φύγεις για να σχολιάσουν, αργότερα, σαν μια παρέα γειτονιάς τις εντυπώσεις τους.

Όλη η συνέντευξη στην έντυπη larissanet που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης: