Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » «Μάγεψε» στο Συκούριο
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

«Μάγεψε» στο Συκούριο

«Μάγεψε» στο Συκούριο

Μία ασυνήθιστη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνεργασία της Φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών και του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συκουρίου  είχαν  την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Συκουρίου το Σάββατο το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Μία πρωτότυπη διαδικασία κατά την οποία οι χορευτικές ομάδες του Μ.Ε.Σ. Συκουρίου παρουσίασαν  παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας υπό τους ήχους της μουσικής της Φιλαρμονικής Σχολής του Δήμου Τεμπών. Η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Όταν τα ηχοχρώματα της Φιλαρμονικής συναντούν τους παραδοσιακούς χορούς» πραγματοποιήθηκε  από την Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δ. Τεμπών .

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ-4

Χαιρετισμό απεύθυνε στην εκδήλωση    ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Νταφούλης, Κώστας Τσεργάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τσάτσαρης & κα Ξανθή Ζησάκη , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο πρώην Δήμαρχος Νέσσωνος κ. Νικόλαος Γερογιάννης, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου.  Για την  επιτυχία της εκδήλωσης δουλέψανε ο μαέστρος της φιλαρμονικής κ. Κώστας Ζωιτός, ο χοροδιδάσκαλος κ. Βασίλης Καραβασίλης καθώς και τα παιδιά της φιλαρμονικής και οι χορευτές του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ-2

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ-3

Επιστροφή επάνω