Αρχική » Λάρισα » Ενωτική Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ ΠΠΓΝΛ για τις εκλογές

Ενωτική Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ ΠΠΓΝΛ για τις εκλογές

Ενωτική Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ ΠΠΓΝΛ για τις εκλογές

Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών Ε.Σ.Υ. του Π.Π.Γ.Ν.Λ. επισημαίνονται τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους  που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Ιατρών Ε.Σ.Υ. του Π.Π.Γ.Ν.Λ.. Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα όλους αυτούς τους συναδέλφους που δεν υπέκυψαν σε τακτικισμούς και μεθοδεύσεις και μας τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντας μας σε δεύτερη δύναμη με διαφορά μόλις 2 ψηφοδελτίων από την πρώτη.

Η μη προσέλευση των εκλεγμένων μελών της Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών Ε.Σ.Υ. του Π.Γ.Ν.Λ. στο Δ.Σ., οφείλεται σε συγκεκριμένη θέση και στάση.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παραβρισκόμαστε σε συγκρότηση Δ.Σ. με «πρόσκληση» που έχει επιδοθεί κατ’οίκον -ΜΟΝΟ στα εκλεγμένα μέλη της Ενωτικής Συνεργασίας- με δικαστικό κλητήρα και θυροκολλήθηκε εμπρόθεσμα στο β’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Επίσης  εκφράζουμε επιφυλάξεις για την όλη εκλογική διαδικασία διότι:

α) Η προθεσμία των υποψηφιοτήτων έληξε στις 4/3 (ημέρα Παρασκευή) 14:00. Η εφορευτική επιτροπή αρνήθηκε επανειλημμένα να μας ενημερώσει ως όφειλε για τα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων έως τις 15:00.

β) Στις 14:15 ενημερωθήκαμε ότι θα κατέβει ξεχωριστός συνδυασμός και αναγκαστήκαμε την τελευταία στιγμή αν και μεμονωμένοι υποψήφιοι να κατεβάσουμε συνδυασμό αποτελούμενο μόνο από 4 άτομα καθώς η προθεσμία « για εμάς» είχε λήξει. Τονίζουμε ότι μέχρι την ύστατη στιγμή δώσαμε μάχη για ενιαίο ψηφοδέλτιο όπως γινόταν εδώ και 16 χρόνια. Η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική!!!

γ) Δεν υπήρχε παραβάν στην εκλογική διαδικασία

δ) Η «θεματοφύλακας» των ψηφοδελτίων που ήταν η απερχόμενη και νυν πρόεδρος του Δ.Σ. «διαφύλαξε» τα ψηφοδέλτια μέρες ολόκληρες στο σπίτι της. Τα ψηφοδέλτια φυλάσσονται στον εργασιακό χώρο και κάθε μέλος του Συλλόγου έχει το δικαίωμα άμεσης πρόσβασης σε αυτά!

ε) Την επομένη των εκλογών ζητήθηκαν τα ψηφοδέλτια από τον συνδυασμό μας. Τα ψηφοδέλτια δόθηκαν ΜΕΤΑ από 6 ημέρες στο γραφείο της προσωπικής της δικηγόρου ΜΕΤΑ την συνεδρίαση του Δ.Σ.

Εμείς στο επόμενο διάστημα δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης, της περαιτέρω υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας, για Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας.

Με τιμή,

Καράγιωργας Γεώργιος

Μπακάλης Αθανάσιος

Παπαδάμου Γεωργία

Πετσίτη Αργυρώ».

Επιστροφή επάνω