Αρχική » Κηδείες » Έφυγαν από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Έφυγαν από κοντά μας

Έφυγαν από κοντά μας

Σε ηλικία 68 ετών απεβίωσε ο Ιωάννης Κουκούτσης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Πλατύκαμπο.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών η Ξανθή Τεμπλαλέξη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Πουρνάρι Λάρισας.

Απεβίωσε ο Ιωάννης Αβδουλάς σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο.

Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι.

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Δουβαλόπουλος σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε η Καλλιόπη Καραγκιόζη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) στους Γόννους.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Χρήστος Γεράκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Πολιτεία Λάρισας.

Επιστροφή επάνω