Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Δ. Κιλελέρ: Συγκεντρώνονται είδη για τους πρόσφυγες

Δ. Κιλελέρ: Συγκεντρώνονται είδη για τους πρόσφυγες

Δ. Κιλελέρ: Συγκεντρώνονται είδη για τους πρόσφυγες

Με την επιτροπή η οποία συστήθηκε στο Δήμο Κιλελέρ για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και άλλων ειδών για τους πρόσφυγες συναντήθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που σχετίζονται με το συντονισμό των ενεργειών έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη συλλογή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα τρόφιμα και τα είδη θα συλλέγονται στα κατά τόπους πρώην δημαρχεία του Δήμου.

Την προσπάθεια θα συνδράμουν οι διάφοροι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κιλελέρ και όσα τρόφιμα και είδη συλλεγούν θα προωθηθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας.

Νασιακοπουλος επιτροπη προσφυγες

Επικεφαλής της επιτροπής είναι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζούλης και συμμετέχουν η αντιδήμαρχος Ιωάννα Πινάκα, η δημοτική σύμβουλος Ζωή Ανυφαντή, ο κοινωνικός λειτουργός – υπεύθυνος του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που υλοποιεί ο δήμος Κιλελέρ Θεόδωρος Κοκκινούλης και οι πρόεδροι του Γυναικείου Ομίλου Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» Μαρίνα Παπαντάκου – Καντώνια,   του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας Ρίτα Σακελλαρίου και του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγάπη» Φανή Καντώνια.

Όσοι σύλλογοι ή απλοί πολίτες θέλουν να συνδράμουν την προσπάθεια του δήμου Κιλελέρ μπορούν να απευθύνονται στον Χρήστο Χατζούλη στο τηλέφωνο 6985122669.

Επιστροφή επάνω