Αρχική » Κόσμος » Τύχη …βουνό

Τύχη …βουνό

Τύχη …βουνό

Τύχη βουνό είχαν τρία άτομα τα οποία, αν και συμπεριλαμβάνονταν στην λίστα των επιβατών της μοιραίας πτήσης Flydubai FZ981 που συνετρίβη χτες στην πόλη Ροστόφ, δεν ταξίδεψαν – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- με το αεροπλάνο. Ο ένας επιβάτης έχασε την πτήση επειδή ξενύχτησε την προηγούμενη, ο άλλος επειδή έχασε το διαβατήριο και ο τρίτος επειδή ξαφνικά άλλαξε γνώμη.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, εκτός από τα 55 άτομα που επέβαιναν στο Boeing, στη λίστα των επιβατών της εταιρείας υπήρξαν και άλλα τρία ονόματα.

Η Ελβίρα Ισαάεβα, που έκανε διακοπές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ήταν σε πάρτι γενεθλίων του φίλου της την Παρασκευή το βράδυ και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση. Η γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως θα μπορούσε να ήταν στη μοιραία πτήση.

«Είχα τύχη βουνό. Δεν ξύπνησα την ώρα που έπρεπε κι αυτό ήταν», είπε η γυναίκα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο ρωσικό δίκτυο «Life News».

Η γυναίκα θα παραμείνει στο Ντουμπάι λίγες μέρες ακόμη με όλα τα έξοδα πληρωμένα – ξενοδοχείο και εισιτήριο επιστροφής από την αεροπορική εταιρεία.

«Όταν ξύπνησα και άκουσα τις ειδήσεις, τότε συνειδητοποίησα την τύχη μου, ότι ένας φύλακας άγγελος με είχε προστατεύσει ή ότι έπιασαν οι προσευχές της μητέρας μου», δήλωσε η ίδια.

Ο άλλος επιβάτης έχασε το ταξίδι στο Ντουμπάι γιατί λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε χάσει το διαβατήριό του. Ο επιβάτης είχε προγραμματίσει το ταξίδι αυτό με την σύζυγό του. Ο Ντμίτρο Αρουτιγιόνο, CEO της ταξιδιωτικής εταιρείας «Art Tour» εξηγεί πως το ζευγάρι αγόρασε εισιτήρια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ταξιδέψει από το το Ροστόφ στο Ντουμπάι. Όταν όμως έχασε το διαβατήριό του, έμεινε στη Ρωσία όμως η σύζυγός του προτίμησε να ταξιδέψει χωρίς αυτόν. Άλλοι τρεις φίλοι του ζευγαριού επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση. Ο άνδρας έχασε όχι μόνο την σύζυγό του, αλλά και επιστήθιους φίλους του.

Μία γυναίκα από το Ροστόφ ακύρωσε τις διακοπές της στο Ντουμπάι την τελευταία στιγμή για άγνωστους λόγους, μάλλον από ένστικτο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δίκτυο «REN TV». Η Εκατερίνα Σ. θα ταξίδευε στο Ντουμπάι με τον γιο της. Ξαφνικά όμως άλλαξε γνώμη.

Ωστόσο, ο ξάδερφός της με την σύζυγό του αλλά και ο αδερφός του συζύγου της με την κοπέλα του επιβιβάστηκαν στην μοιραία πτήση. Η Εκατερίνα όταν έμαθε από την τηλεόραση τι είχε συμβεί, έπαθε τεράστιο σοκ!

Επιστροφή επάνω