Αρχική » Αθλητισμός » Τρομακτικό ατύχημα του Αλόνσο

Τρομακτικό ατύχημα του Αλόνσο

Τρομακτικό ατύχημα του Αλόνσο

Το πράσινο φως πήρε από τους γιατρούς ο Φερνάντο Αλόνσο που μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της πίστας, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο Αυστραλιανό Grand Prix της Φόρμουλα 1. Το αυτοκίνητο του οδηγού της Μακλάρεν γύρισε δύο φορές και έγινε κομμάτια προτού χτυπήσει σε εμπόδιο στη διάρκεια του αγώνα την Κυριακή.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήταν αρκετά τρομακτικό ατύχημα» δήλωσε ο Αλόνσο στο Network Ten. «Τυχερός που βρίσκομαι εδώ» συμπέρανε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Ο Ισπανός προσπάθησε να περάσει τον πιλότο από το Μεξικό από την εξωτερική της στροφής 3, ο εμπρός δεξιός τροχός της McLaren ακούμπησε στον πίσω αριστερό της Haas με αποτέλεσμα η MP4-31 να χτυπήσει ακυβέρνητη στον τοίχο και στη συνέχεια να φέρει τούμπες στην αμμοπαγίδα μέχρι να καταλήξει στα προστατευτικά ελαστικά.

Είναι θαύμα το ότι ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βγήκε ανέπαφος από το κουφάρι της διαλυμένης McLaren προς ανακούφιση όλων και ειδικά του Gutierrez που αμέσως έσπευσε προς το σημείο που βρισκόταν τα συντρίμμια της McLaren για να μιλήσει στον Alonso και να δει την κατάσταση της υγείας του.

Ο έμπειρος Ισπανός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της πίστας όπου επιβεβαίωθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ:

Επιστροφή επάνω