Αρχική » Ελλάδα » Θρήνος στα ΤΕΙ Κρήτης

Θρήνος στα ΤΕΙ Κρήτης

Θρήνος στα ΤΕΙ Κρήτης

Δύο σπουδαστές του παραρτήματος Χανίων των ΤΕΙ Κρήτης, 20 και 22 ετών είναι τα θύματα του τραγικού θανατηφόρου τροχαίου με μοτοσυκλέτα τύπου «γουρούνα» που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον παραλιακό δρόμο της περιοχής Κουμπελή στα Χανιά.

Οι δύο φίλοι με καταγωγή από το Ηράκλειο και την Εύβοια, επέβαιναν στην «γουρούνα» ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω τους ακολουθούσε με ένα δίτροχο «παπί», ένας 23χρονος επίσης φοιτητής του ΤΕΙ.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται καθώς η «γουρούνα» βρισκόταν κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού, σε μια στροφή έφυγε από το δρόμο σπάζοντας τις μπάρες ασφαλείας για να καταλήξει στα βράχια ενώ οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα.

Ο 23χρονος που ακολουθούσε και αντιλήφθηκε το περιστατικό προσπάθησε να βοηθήσει τους φίλους του πέφτοντας στο νερό ωστόσο δεν τα κατάφερε και ενημέρωσε τις αρχές.

Χανιά - νέοι - πτώση - μοτοσικλέτα - θάλασσα - βράχια

Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί και αυτός για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της πόλης.

Μετά από έρευνες περίπου μιας ώρας, δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο σπουδαστών ανέσυραν τις σωρούς τους, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χανιά - νέοι - πτώση - μοτοσικλέτα - θάλασσα - βράχια

Η απώλεια των δύο νέων έχει σκορπίσει θλίψη στο ΤΕΙ Κρήτης, που εκφράζεται με δεκάδες μηνύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης τμήμα Χανίων, τους αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στην σελίδα του Τμήματος στα social media.

Κρήτη - Χανιά - γουρούνα - φοιτητές - βράχια - ατύχημα - μήνυμα - facebook - συμφοιτητές

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το  flashnews.gr

Χανιά - νέοι - πτώση - μοτοσικλέτα - θάλασσα - βράχια

Επιστροφή επάνω