Αρχική » Παραπολιτικά » Τα χάλια μας…
ΟΙ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ

Τα χάλια μας…

Τα χάλια μας…

«Κάθε εβδομάδα η Βουλή τυπώνει σε χαρτί περίπου 2000 σελίδες για κάθε βουλευτή, χώρια συνεργάτες και λοιπούς ακόλουθους. Σκέψου πως το μνημόνιο ήταν περίπου 900 σελίδες και τυπώθηκε για όλους… Όταν βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα τον Πρόεδρο της Βουλής γιατί δεν σταματάει η διαδικασία αυτή και να αξιοποιήσουμε, επιτέλους την τεχνολογία, με κοίταζε αμίλητος… Επίσης, αν έχεις παρατηρήσει, ενώ το σύστημα των ηλεκτρονικών ψήφων, κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών μέσα στη βουλή, είναι έτοιμο δεν το χρησιμοποιούμε! Πρέπει να είμαστε το μόνο κοινοβούλιο στην Ευρώπη στο οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο…»

Ο Κώστας Μπαργιώτας, βράδυ τςη περασμένης Δευτέρας μου… έλεγε τον πόνο του, εξιστορώντας μου πολιτικές ιστορίες που κανονικά τις συναντά κανείς μόνο στην Αφρικάνικη Ήπειρο… Τα χάλια μας, μετά από τόσα χρόνια θυσίες… Τι άλλο να σχολιάσει κανείς;

***

Ο ίδιος άνθρωπος, ο Λαρισαίος βουλευτής του Ποταμιού δηλαδή, δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Αν και θεωρεί πως η κυβέρνηση δεν θα έχει πρόβλημα με τις ψηφοφορίες στα επίμαχα νομοσχέδια, ωστόσο πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χάσιμο χρόνου και πως κάποτε οι συζητήσεις θα πρέπει να μετασχηματιστούν σε πράξεις. Προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί και ο ίδιος, ενώ κινήσεις δρομολογούνται και σε τοπικό επίπεδο.

Για να δούμε…

Λ.Π.

Έντυπη Larissanet

Επιστροφή επάνω