Αρχική » Αγροτικά » Μποξ σε συνάντηση του μπλόκου των Τεμπών
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Μποξ σε συνάντηση του μπλόκου των Τεμπών

Μποξ σε συνάντηση του μπλόκου των Τεμπών

Φωτ. αρχείου

Ρινγκ θύμιζε την Παρασκευή το βράδυ ο χώρος που συνεδρίασε η πρώην Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου των Τεμπών στον Πλατύκαμπο, αφού στην κυριολεξία ήρθαν στα χέρια μέλη της επιτροπής.
Μέσα σε ένα κλίμα έντονων αντιπαραθέσεων και κυρίως με ύβρις επιπέδου χαμαιτυπείου, που κάποιοι εκ των παρευρισκομένων δεν δίστασαν να βρίζουν μάνες, πατεράδες και οικογένειες ολόκληρες από άλλα μέλη της συντονιστικής, οι περίπου 15 συμμετέχοντες στη συνάντηση στον Πλατύκαμπο, υποτίθεται ότι θα συζητούσαν τα αγροτικά δρώμενα και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου καθώς και τον αυριανό  (σημερινό) εορτασμό του Κιλελέρ (θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αντύπα), αλλά κάθε άλλο από αυτά συζητήθηκαν τελικά.

Το κυρίως μενού δυστυχώς ήταν οι προσωπικές αλληλοκατηγορίες και οι διαξιφισμοί με αποτέλεσμα στο τέλος η αίθουσα να μετατραπεί σε ρινγκ, αφού όπως προαναφέραμε, ήρθαν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Αλλά πώς να ηρεμήσεις την κατάσταση, όταν σε αποκαλούν «αδερφή», όταν βρίζουν τη μάνα σου, τον πατέρα σου και όλη σου την οικογένεια;
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που χθες τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα τη συνάντηση, κάλεσαν στο Κιλελέρ και άλλους συναδέλφους τους από άλλα μπλόκα για συντονισμό των κινήσεών τους!!!

Το δυστύχημα όμως είναι άλλο. Πίσω από αυτά τα 15 άτομα, που συνεδρίασαν την Παρασκευή στον Πλατύκαμπο, βρίσκονται εκατοντάδες αγρότες που συντάχθηκαν μαζί τους με αγνές προθέσεις και δημιούργησαν το ιστορικό μπλόκο των Τεμπών. Αυτό το μπλόκο λοιπόν, μία μερίδα της συντονιστικής επιτροπής, το απαξιώνει και το εξευτελίζει.

Όπως φαίνεται η ιστορική φράση, «τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω», ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτή τη μερίδα της συντονιστικής επιτροπής.
Όσο για το μέλος της συντονιστικής επιτροπής που έφυγε κλαίγοντας, να του θυμίσουμε: «ότι έσπειρες, θερίζεις»!!!

AΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ/Χρήστος Αθανασιάδης

Επιστροφή επάνω